31 Mars

Sitter i skolan, har egentligen web nu men lina är inte här och har inte en aning om vad jag ska ta mig till med alla filmer hon filmat :o Så Linnea och jag har suttit här vid datorn en stund men nu smet hon iväg på gitarr..

Jag fattar inte vad som har hänt, vaknar varje natt vid typ 4 och går upp på toa och kan inte somna om sen, får typ panik och blir superrastlös.. och inatt vaknade jag vid 3 och var superhungrig och jättevarm och kunde inte somna om..Och var jätteotrevlig mot marcus när han försökte vara lite mysig, bara putta bort honom :( tycker han kan vakna snart så jag kan säga förlåt och sen hoppas jag på att han kan vara så gullig att han hämtar mig när jag slutar skolan och slänger iväg mig till kumla innan han åker tillbaka till stan ..

UIgår var jag hos mormor hela dagen, var i skolan mellan 8 och 10 och hade en halv lektion och utvecklingssamtal, helt ovärt att gå upptidigt för :( åkte tillbaka till mormor och satt ute i solen hela dagen och sen åkte vi till ruma och handlade lite saker till mitt rum:) sen kom mackan packan i bilen och vi åkte hem och tjurade lite haha jag var vekligen på urruttet humör igår ..

Från och med idag och till söndag ska jag ha häst och marcus skulle fåvara ledig just den helgen också när jag inte kan åka in och vara med honom och så är han så fjantig att han vägrar åka buss ?! Så han kommer ju inte till mig om han inte har bil.. tänkte ju att han skulle träffa mamms lite också nu när hon är hemma, får se om det blir så! Kanske ska hem till farmor och farfar på lördag och fira lite påsk och om jag har tur så stannar jag hos marcus och får med mig honom på en buss till kumla på söndag istället :)

PussiPussi

29 mars

SNART APRIL, SNART VARMT, SNART SOMMAR :) underbart! träligt att det regnade idag bara men det får man väl ta ! Har varit en händelserik dag och JOBBIG !

Vaknade imorse av att mormor kom ner, hade tydligen stängt av alarmet så jag missade första bussen, sen när jag skulle gå iväg till nästa buss så kommer den tidigare än vad det står i tabellen så den missade jag också.. hur kan dom ha det så ? Så jag gick snorförbannad tillbaka till mormor igen! Jag ska ju inte missa någonting i skolan har jag bestämt mig för ;) som tur var så smsade lina att första lektionen var inställd för läraren var sjuk och andra lektionen skulle vi bara plugga till ett prov på så det gjorde jag hemma och åkte inte till skolan fören 10 :) blev en kort dag idag! Och sista lektionen var idrott som Armin skulle ha hand om och mina ben var som Gelé när den var slut ! Sen kom agge och hämtade mig och vi var ute och gick i skogen i en jädra massa snö och körde fast bilen! har knuffat på så armarna är helt bortdomnade haha men man vet att man lever iaf ;) och vettefan om jag kommer upp ur sängen imorrn..

Och nu har jag varit med mormor på Lidl och tecknat abonemang på Comviq istället för kontantkort och så har vi slagit på Bastun och ska snart ner och basta!

Sen ikväll ska vi göra varma mackor och kolla på halv åtta hos dig/mig!  Myspys ! :)

Imorrn blir det skolan till halv 11 bara och utvecklingssamtal USCH! Och sen hoppas jag att lille marcus kan pallra sig hem till mig för jag har tänkt att laga mat åt honom då :) och visa att jag faktiskt kan och inte bränner allt jag gör, fast det gör jag säkert bara däför att jag sagt att jag inte ska det :) 

Nu ska jag Basta PUSS

27 Mars

Sitter här och väntar på att marcus ska vakna, tycker det börjar bli dags klockan ett men inte då :p Vaknade förut och hade drömt mycigaste drömmen om att jag, marcus, frida, krille och min lillkusin julia skulle utoch picknicka men vatten melon och vindruvor och massa gott och det var sol och jättevarmt ute och sen vaknar man till den här skiten! Det kändes mindre kul! sommar nu ja tack!

Är lite bakis idag faktiskt, jag och Camilla var i kumla igår hos några gamla kompisar och festade lite och så kom regina dit som jag inte sett på typ 2 år men hon hade inte förändrats ett dugg, var faktiskt jättekul att träffa henne igen :)

Jag och millan var ute och Red på Gogant på dagen också :) Skulle ridit på Soraya också egentligen men hästarna hade lyckats tagit sig in i stallet under dagen och smällt i sig en jädra massa kraftfoder! Inte så bra med tanke poå att tre av dom fyra hästanrna som står där ute hade fång förra året så nu är det bara att hålla tummarna att det går bra.. Katja ville iaf ha koll på Raya så vi tog Gigg och Lilla Jasmin med oss ut på en tur iaf :)

Ser faktiskt fram emot nästa vecka när jag ska ha soraya hela veckan, om hon inte blir dålig nu förståss :) Nu ska jag sätta mig och hoppa lite på marcus ;)

haha

Haha såg nu att det kanske är dags att börja gå på svenskalektionerna, smög sig in en hel del stavfel där ;)

25 mars

Kom nys ut ur duschen, har varit så grymt duktig idag, har pluggat massor sen jag kom hem och jag till och med har varit ute och sprungit! Det var alldeles för länge sen kände jag men jätteskönt nu efteråt :) kommer nog sova got inatt! Imorrn ska jag och marcus syster ut och rida på gigant och soraya, några hästar som jag brukar rida på ibland för er som inte visste det ;p Fast katja smsade förut att soraya hade tappat en sko så det blir nog bara gigant som får komma ut imorrn :) Kul ska det bli iaf, skönt att komma ut när det inte är så kallt och snön smällt bort lite, fanns ju ingenstans att rida innan! Sen ska vi nog ta en sväng förbi Dennis och Robin och några andra vänner och kolla läget lite :) Och efter det ska jag hem till marcus och sova, saknar det, blir så sällan när han jobbar så sent. Oftast kommer han inte hem fören jättesent, efter tolv och så sover ju jag redan.. men det blir ju extra kul när vi ses då :) får försöka se det possitivt! Men nu ska jag bädda rent i sängen och lägga mig och läsa ut min engelskabok som jag ska skriva recension på ! Grymt seg bok, förstår inte så mycket för den var så svår så kanske är därför jag tycker den är tråkig.. PUSS

24 mars

Är helt slut ! jobbig dag.. var hos läkaren imorse och kollade upp magen och tog blodprover och massa! Fick reda på att jag ska äta 5 ggr om dagen, se till att bo mer på ett ställe istället för att flytta mellan mormor, marcus och pappa och sen ska jag sova som jag ska för att min mage överhuvudtaget ska bli bättre! Inget av dem verkar ens möjligt så får väl leva med att magen strular tills jag går ut skolan och kan flytta till ett eget hem :( fick något för magen och sen en munsårssalva som jag ska gå och plocka ut från apoteket någon dag :) kände att det räckte med munsår nu! Blir så trött på att dom aldrig försvinner.. Sen gick jag tillbaka till skolan och hade nationellt övningsprov i engelskan och sen ett geografiprov på det, min hjärna är dööd ! Nu är jag jättehungrig och antar att det inte blir mat fören typ 9-10 ikväll :) klagodagen idag ;) Skulle väl behöva plugga lite matte nu men får se om jag orkar ta tag i det lite senare ;) puss

22 mars

Måndag igen, usch jag tillbringade nästan hela kvällen igår åt att vrida tillbaka tiden till i fredags, vill inte alls gå upp tidigt, hade hellre haft helg ett par dagar till ;) har varit en kanonhelg! Fredagen tillbringades med min åkeman på maskerad utklädd till djävul! Var dock bara hornen som visade att jag var djävul annars hade nog folk gissat på hora ! En djävulsk hora kom vi fram till att jag var :) Och en djävel som vakten sa så fort jag gick ut ! Hur som helst en ganska lyckad kväll, lite dåligt med folk bara men var trevligt endå! Frida, bror och krille kom förbi en stund och drack lite cola, fridas bebbe gillar nämligen inte öl :) och så visade jag varför jag hade horn och kuttade august med naglarna i pannan men det var egentligen inte meningen. Var inte ute så länge heller, hade tänkt dra vidare tills strömpis men fredrika och hennes kille ville hem så dom körde hem mig till marcus.. Har färgat håret också fast jag inte fick för frida :) var ju tvungen att ha rött hår kände jag när jag skulle bara djävul och inte rödbrunt med stor grå utväxt :) det hjälpte frida mig med!

På lördagen var jag med Frida, krille och August till Degerfors och kollade på när Krille och August spelade fotboll :) Som tur var så åkte dom ut inte allt för sent för både jag och frida satt och vred på oss på dom där hårda träbänkarna för efter ett par timmar hade vi ganska rejäl träsmak i arslet :) sen vart det myskväll och mat hemma hos frida :) Fick låna bilen hem till Marcus sen, så himla skönt att slippa gå!

och nu kommer vi till helgens höjdpunkt, skulle åka och lämna bilen dagen efter och tänkte att det kunde jag ju göra medans marcus sov och sen kunde han ju komma och hämta mig eftersom vi endå skulle till hans mamma. Frida och krille skulle hemifrån och vädret var urruttet och trots att jag väckt lille marcus innan jag åkte och fått honom att verkligen lova att vara vaken och komma till halv- kvart i två när frida skulle hemifrån så fick jag endå stå och vänta i trapphuset ca en timma på att han skulle masa sig upp ur sängen och komma ! Jag hade enligt honom drömt att jag sagt att han skulle hämta mig två :) Då hade jag kunnat strypa honom! Tror själv då att han inte vaknade i tid och glömde mig :) Sen när han väl kom så åkte vi till hans mamma och åt pannkakor, och sen tog jag och Camilla Marcus syster en promenad till marcus mormor medans han och mamma lisa tog bilen :) latmaskar! Sen fick vi med oss Camilla och Niclas hem till Bosse på mat och en filmkväll :) kyckling och krocketter vart det !

Nu ska jag sätta mig och plugga litegranna :) PUSS


16 mars

Känns som att det här kommer bli en helt underbar dag, har helt klart vaknat på rätt sida! :) och inte nog med det.. marcus är vaken tidigt idag med och har till och med fixat så vi har bil och kan åka till marieberg sen :) tänkte köpa lite saker till maskeraden i helgen om det trillar in lite pengar på kontot idag, vilket vi hoppas ;) och runt lunch kommer fridus hit och ska med till marieberg, det gillar vi!

Nu är det dags att sätta lite fart, har faktiskt lovat marcus att ha frukosten klar när han kommer hem och han är väl hemma om ca 5 minuter haha :)
PUSS

lediiiig

Så jäkla skönt att vara ledig.. har suttit med frida här ute på balkongen och solat lite, jätteskönt var det ;) och nu väntar vi på att min bror och marcus ska komma så vi kan gå och fika lite :) Men bådatvå är sega som vanligt, man får typ lägga på en timme om inte mer på det dom säger ;) Men just nu gör det ingenting, har det rättså skönt här hos frida som just nu duschar bort sin fina frisyr ;D 

ååh jag vet inte vad som hänt med marcus, andra gången på inte alls lång tid som vi varit vakna samtidigt på morgonen och idag var han tom vaken flera timmar innan mig :D så idag har vi ätit frukost ihop :) och i vanliga fall hade han nog legt i sängen vid den här tiden :) Skönt som tusan är det iaf och klagar inte alls, det får gärna hände fler gånger!

Nu ska jag fortsätta och titta på massa gravida kvinnor på tv tills fridus blir klar :) PUSS 

14 mars

Idag känns magen helt åt helvete, går typ i vågor och gör asaont.. ska försöka ta mig ut på en liten promenad så kanske det släpper.. funderar på om det inte är magmusklerna som krånglar trots allt, ibland iaf för nu har jag tränat och har träningsvärk i hela kroppen och då får jag ont i magen :p haha nu sitter jag bara och gissar vad det är ;D hoppas läkaren har vett att ringa till mig på måndag så jag får en tid och kan komma dit :) nu ska jag upp och rensa på övervåningen för det ser förgävligt ut men förstår inte hur pappa tror att jag ska kunna göra något åt det när jag inte har någonstans att göra av skiten.. och sen ska jag ch linnea ut och gå och sen sk ajag till örebro till marcus, fridus och krille och umgås lite :) PUSSS

lååångheeeelg

Helt underbar dag idag! Långhelg, solen skiner och fest ikväll kan det bli bättre ?!  Ska bara duscha och göra mig klar sen ska jag nog ta bussen hem till dennis och vänta på dom andra, ska bli kul att träffa dom :) var så länge sen! Synd bara att Marcus inte kan vara med idag :( läkarna har tömt honom på blod och gett honom piller så han ska få sova lite så han ligger hemma och tar igen sig lite, hade varit kul att ha med honom så han fick träffa dennis och dom men det blir en annan gång :) Hur som helst jag blir så himla sugen på klänning och pumps när det är sånthär väder, man får en känsla av att det är mycket varmare än vad det är.. iaf när man sitter inne på mitt rum och kollar ut genom fönstret och bara ser solen i träden och ingen snö.. men kollar man på backen så inser man att det inte blir så bra med pumps än haha 

Ne Nu ska jag göra mig fin ;p PUSS


11 Mars



Idag har jag tagit mig lite tid att skriva, har varken orkat eller haft lust att skriva något på flera dagar..har varit på uruselt humör :O fast det verkar ha vänt nu för idag är jag på helt underbart bra humör ! Åh två dagar i rad nu har jag vaknat till en vaken och mysig marcus, då kan man inte bli på annat än bra humör.. var det så varje dag så skulle jag utan tvekan kunna gå upp vi 5 varenda dag eller vakna iaf, gå upp är värre!

Idag har jag varit på världens sämsta föreläsning på universitetet, inte ens värd att berätta om satt bara och lyssnade på två som berättade om hur dålig den utbildningen var! efter den struntade vi i universitetet idag och åkte in till stan och åt istället.. och linnea och jag, smarta som vi är skulle beställa mat på ett ställe och tänker inte på att klockan inte är mer än 10 och dom började inte servera mat fören 11 så vi fick ta en liten promenad ner till kicks och sen vart jag så trött så vi satte oss i en soffa och väntade istället. Jag har varit helt slut ett par dagar så orkade verkligen inte gå någonstans.  Sen tog jag en sväng till marcus och hämta saker och sen hem till mormor och grejade med min överraskning ;D nu är jag hemma och funderar faktiskt på om jag ska krypa i säng redan nu..

känns som att jag håller på att få bihåleinflamation, har så grymt ont i huvet och under ögonen typ! Ringde till läkaren igår men fick ingen tid, istället ska läkaren ringa upp min om en vecka för han var tydligen på semester :S Så när jag väl kommer dit ska jag dra upp allt på en gång så jag slipper åka dit igen eftersom det ska vara så svårt att få en tid! 

Imorrn ska jag och träffa Dennis och lite folk i kumla :) känns kul eftersom jag aldrig är där längre!
Älskar min underbara marcus <3

 Godnatt 


8 Mars

Usch vilken hemsk dag och inte tala om matten som är det enda vad den här dagen har handlat om! Ska skjuta den som uppfann matten! En gång i tiden tyckte jag att matte var kul :O och jag var duktig på det men vad hände sen ? tappade jag min intelligens på vägen ? det verkar nästan så! Har suttit och tragglat med den jävla matten sen jag kom hem och börjar få lite småpanik över provet som innehåller i stort sett allt vi lärt oss i matte B och det är på onsdag.. kan ingenting :o som tur var så kan krille hjälpa mig imorrn så blir en liten tur hem till krille och frida då :) klagodaaaaag idag! Ska äta tillsammans med min far nu så jag får lite nya krafter så kanske orkar ta ett ryck med matten sen igen :) PUSSSSS

slappdag

Tog en ledig dag idag, kände att jag förtjänade det efter alla arbeten jag har kämpat med och gjort klart! Så idag har jag och marcus ätit frukost på sängen och haft mys :) och nu sitter jag hemma hos mormor :) vi ska dricka kaffe och sen tycker mormor att vi ska ut och åka längdskidor haha men jag tror nog att en promenad är en bättre idé ;p åka skidor har jag inte gjort på hundra år! PUSS

RSS 2.0